vrijdag 26 april 2019 UniPartners Group zet in op derde pijler: Engineering.

UniPartners startte in 1999 met IT consultancy. Vandaag – 20 jaar later – Is UniPartners een gevestigde waarde in IT en Finance.
Met de overname van Instrumelec, breidt UniPartners Group uit met Engineering en technische kennis. Zo grijpt het haar kansen om verder te groeien in Wallonië.

Met haar outsourcingsdiensten ondersteunt UniPartners al 20 jaar heel wat consultingbureaus op het gebied van IT en Finance.
In 2017 zette de Group met de product services van RACS de eerste stappen op de eindmarkt. Met Instrumelec wordt deze strategie verder gezet.
“De creatie van onze derde poot, met name engineering, wordt hiermee een feit”, bevestigt Walter Van den Eynde, CEO van UniPartners Group. “Instrumelec verzorgt outsourcing van technische experts voor grotere projecten in de industrie, met klanten zoals Total, Ineos, Afton, Benechim en Colruyt, alsook projecten in de tertiaire sector; elektrische installaties in magazijnen, scholen, e.d. “

Guy de Backer wordt CO-CEO.
“De kracht van de Group ligt in onze mensen.” Een overtuiging die Walter Van den Eynde verduidelijkt: “Van bij de start vond ik het mijn missie om medewerkers alle groeikansen te bieden en hen te stimuleren in hun talenten. Veerkrachtig blijven en kwaliteit bieden aan onze klanten kan enkel als onze collega’s zich op hun best voelen. Ondertussen zijn we een bedrijf van 210 medewerkers en 18 miljoen euro omzet.“
Vandaag gaat alles veel sneller: De markt verandert voortdurend, klanten hebben andere behoeften, digitalisering vraagt nieuwe competenties en technologieën… Dit vereist nieuwe strategieën, extra klankbord, maar ook risico inperking.
“Ik heb Guy De Backer gevraagd om samen met mij de Group te sturen en verder uit te bouwen. Hij was als bedrijfsrevisor, 20 jaar geleden,als eerste betrokken bij de oprichting van UniPartners. Vandaag, door de overname van Instrumelec, wordt hij mijn nieuwe collega-zaakvoerder.”

Voor specifieke vragen over dit bericht kan u terecht bij Myriam Candries
myriam.candries@unipartners.org
0494 75 05 30