Finance consultant

Werken bij UniPartners: Finance Consultant Evelien

jeu, 05/05/2022 - 13:38

Evelien werkt ondertussen drie jaar voor UniPartners als finance consultant. Haar vrienden en familie zouden haar omschrijven als een zotte doos. Zelf zegt ze een hands-on mentaliteit te hebben en een passie voor finance. Wij waren nieuwsgierig naar haar verhaal en haar kijk op de job als consultant.

Ik ben Evelien, finance consultant bij UniPartners. In het middelbaar heb ik Boekhouding-Informatica gestudeerd. Later behaalde ik mijn getuigschrift als administratief bediende en momenteel ben ik aan het studeren voor de bachelor Accountancy – Fiscaliteit. Ik ben erg gepassioneerd door mijn werk als finance consultant. Ik neem graag initiatief en ik kan goed om met druk op de werkvloer.

Wanneer ben je begonnen bij UniPartners en wat maakt dat je voor UniPartners gekozen hebt?

Drie jaar geleden maakte ik de overstap naar UniPartners. Daarvoor had ik al eerder in een boekhoudkantoor gewerkt en als AP (Accounts Payable) Accountant bij Friesland Campina en Punch Powertrain. Ik koos voor UniPartners omdat er in de job als consultant veel afwisseling is. Ik vind het belangrijk om uitgedaagd te worden in mijn job. UniPartners zorgt telkens voor boeiende projecten die aansluiten bij mijn interesses. Mijn takenpakket is heel divers en dankzij mijn job als consultant kom ik op nieuwe plaatsen en leer ik nieuwe mensen kennen.

Ik raad de job als consultant aan voor iedereen die niet terugdeinst voor een grote variëteit aan werk en zichzelf graag wil blijven ontwikkelen. Als consultant werk je telkens op verschillende projecten waardoor je steeds nieuwe dingen bijleert en jezelf verder blijft ontplooien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Wat vond je tot nu toe jouw leukste project?

Mijn boeiendste project was dat bij René Nicolai. Ik was verantwoordelijk voor de boekhouding en verschillende andere projecten. Ik heb daar echt ontdekt dat ik dingen goed aanvoel en dat ik gedreven ben om bedrijven mee de juiste richting uit te sturen. Een stipte en overzichtelijke boekhouding is daar een belangrijk aspect van.

Waar droom je van?

Ik hoop in de toekomst mijn diploma Accountancy in handen te hebben. Ik wil graag verder blijven doorgroeien in mijn job en mij blijven ontwikkelen. Ik wil in de komende jaren iets hebben van ja, dit is het, dit is wat ik wil en ik hoop dat ik dit werk mag doen tot aan mijn pensioen.

Op persoonlijk vlak hoop ik mijn eigen huisje te kunnen kopen of bouwen samen met mijn vriend.